007 Woman @007Woman
10 juni 2021:

Er staat misschien iets groots te gebeuren op de zon. "We noemen het de Termination Event", zegt Scott McIntosh, een zonnefysicus bij het National Center for Atmospheric Research (NCAR), "en het is heel, heel dichtbij."

Als je nog nooit van het "Termination Event"
(Beëindigingsevenement) hebt gehoord, ben je niet de enige. Ook veel onderzoekers hebben er nog nooit van gehoord. Het is een relatief nieuw idee in de zonnefysica, verdedigd door McIntosh en collega Bob Leamon van de Universiteit van Maryland – Baltimore County. Volgens de twee wetenschappers drijven enorme magnetische banden over het oppervlak van de zon. Wanneer tegengesteld geladen banden op de evenaar botsen, vernietigen ze (of "beëindigen"). Er is geen explosie; dit is magnetisme, geen anti-materie. Desalniettemin is het "Termination Event" een groot probleem. Het kan de volgende zonnecyclus in een hogere versnelling starten.
06:09 AM - Jun 13, 2021
Only people mentioned by 007Woman in this post can reply

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from 007 Woman, click on at the bottom under it