25 March, 12:11
#wwg1wga #TheGreatAwakening #Nothingcanstopwhatiscoming #GodWins
The EVERGREEN saga continues. Multiple updates from Disclose TV
25 mins ago
JUST IN - World’s largest container carriers considering sending ships around Africa amid the worsening Suez Canal crisis.
6hrs ago
JUST IN - Suez Canal 'temporarily suspending navigation' until they finish the process of re-floating the stuck container ship (AFP)
6hrs ago:
Authorities now want to free the giant container ship by a combination of removing containers, oil and water, multiple tug boats and dredging of sand. It will take days or even weeks.
The EVERGREEN saga continues. Multiple updates from Disclose TV
25 mins ago
JUST IN - World’s largest container carriers considering sending ships around Africa amid the worsening Suez Canal crisis.
6hrs ago
JUST IN - Suez Canal 'temporarily suspending navigation' until they finish the process of re-floating the stuck container ship (AFP)
6hrs ago:
Authorities now want to free the giant container ship by a combination of removing containers, oil and water, multiple tug boats and dredging of sand. It will take days or even weeks.
Notice: Undefined index: tg1tga_access in /home/admin/www/anonup.com/themes/default/apps/timeline/post.phtml on line 396
Truth Seeker - ω
@Truthseeker09
25 March, 09:33
In response Lady 4Trump to her Publication
Notice: Undefined index: tg1tga_access in /home/admin/www/anonup.com/themes/default/apps/timeline/post.phtml on line 396
Kira Kju
@kju17
25 March, 09:36
In response Truth Seeker - ω to his Publication
tady pověst o Davidovi a Goliášovi nebude platit...
Goliáš zvítězí!
je to jako snažit se po lžičkách nosit vodu z moře,
a je to velmi směšné.
Biblické!
Goliáš zvítězí!
je to jako snažit se po lžičkách nosit vodu z moře,
a je to velmi směšné.
Biblické!
Only people mentioned by Truthseeker09 in this post can reply
Truth Seeker - ω
@Truthseeker09
25 March, 09:49
Tady je moje tajemství. Je jednoduché. Správně vidíme jedině srdcem; to nejdůležitější je očím neviditelné.😎
Bavím se, když se to někdo snaží "analyzovat hlavou"...
Bavím se, když se to někdo snaží "analyzovat hlavou"...
Kira Kju
@kju17
25 March, 10:03
zeptej se sám sebe: Kdo jsem já?
to je to, oč tu běží...
kdo v sobě odhalí Pozorovatele, a podívá se jeho pohledem, uzří vše...
není to jen fráze, je to božství...
a já se taky bavím. jak někteří rádoby osvícení či vyvolení řeší, kdy bude NESARA, a kolik kdo vlastně dostane, jaké to bude v 5. dimenzi, kdo všechno přejde do 5. dimenze,
blaaahblaaahblaaah
nikoliv povyšujíc se nad kohokoliv, pozoruji s tichým úsměvem a shovívavostí...slaova jsou zbytečná
to je to, oč tu běží...
kdo v sobě odhalí Pozorovatele, a podívá se jeho pohledem, uzří vše...
není to jen fráze, je to božství...
a já se taky bavím. jak někteří rádoby osvícení či vyvolení řeší, kdy bude NESARA, a kolik kdo vlastně dostane, jaké to bude v 5. dimenzi, kdo všechno přejde do 5. dimenze,
blaaahblaaahblaaah
nikoliv povyšujíc se nad kohokoliv, pozoruji s tichým úsměvem a shovívavostí...slaova jsou zbytečná