Julie Boe @JulieB
27 May, 01:25

Notice: Undefined index: tg1tga_access in /home/admin/www/anonup.com/themes/default/apps/timeline/post.phtml on line 396
ツ Q-Fig (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Q and Anons. @Figgerace
Het is een minderheid die over ons regeert, die ons overheerst.
Een minderheid die ernaar zoekt om van ONS een minderheid te maken, zodat wij onze evenredige stem verliezen. Ons wijsmaken dat 2/3 van de mensen gevaccineerd zijn terwijl dat niet zo is.
Alleen maar oom een morele overhand te krijgen waarop ingrijpend beleid mogelijk gemaakt wordt. Denk vaccins en vaccinpaspoorten.

Na hier in Nederland de prikfeestjes en de NPO-vax-propaganda worden er in Amerika nu loterijen en give-aways georganiseerd om het gepeupel over de streep te trekken om VRIJWILLIG een spuitje te halen, wij krijgen hier een vriendelijke UITNODIGING om een spuitje te halen, met de nodige bangmakerij van de MSM als gewicht in de schaal.

Vraag me eigenlijk af wanneer hier de give-aways beginnen om de mensen onder het mom van vrijwilligheid over de streep te trekken om zichzelf voortijdig te laten euthanaseren. Ik hoef geen preventief spuitje. Noch een euthanasie.

[ZIJ] hebben ]ONZE[ TOESTEMMING nodig.
05:27 AM - May 27, 2021
In response Julie Boe to her Publication
Only people mentioned by Figgerace in this post can reply

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from ツ Q-Fig (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Q and Anons., click on at the bottom under it