007 Woman @007Woman
In dit korte filmpje wordt duidelijk uitgelegd, waarom je (ongeacht welke fabrikant), het covid_vaccin NIET moet laten inspuiten.

Daarbij, ieder mens heeft 0,15% kans om aan covid te overlijden.
Anders gezegd: 99,85% van de mensen met Covid HERSTELD!!

In een stevig griepseizoen zoals in 2018 was het % mensen dat aan de griep overleed vele malen hoger, toen werd er ook niet gevaccineerd. Ieder jaar overlijden er mensen aan de griep.

Denk na, dit EXPERIMENTELE VACCIN is niet wat het is.. het veranderd je DNA voor altijd. Dat is kwaadaardig!
07:17 AM - May 25, 2021
Only people mentioned by 007Woman in this post can reply
Marijke Kamsma AU @Sinsara
25 May, 08:02
In response 007 Woman to her Publication
Filmpje ontbreekt? En inderdaad heel belangrijk. Zoveel mensen geloven de kwade opzet niet en rennen naar het fuckcin. Zo triest. Waarschijnlijk moeten er eerst duidelijk fuckdoden vallen eer men nee gaat zeggen.

Notice: Undefined index: tg1tga_access in /home/admin/www/anonup.com/themes/default/apps/timeline/post.phtml on line 396
007 Woman @007Woman
25 May, 08:40
In response Marijke Kamsma AU to her Publication
Ik heb het filmpje op 3 platforms geupload, maar zowel hier als op GAB lukt het uploaden wel, maar is het blijkbaar te groot en wordt het niet geplaatst.

Balen, want het is een goed filmpje maar ook te groot om te emailen naar mensen.

Wat nu, hoe kan ik het delen? Op MeWe.com lukt het wel, maar ook daar moet je lid van zijn en dat is niet iedereen dus ook lastig om dan per email mensen de link te geven terwijl ze eerst een account moeten aanmaken ..

Gggrrr... think think think ...

Notice: Undefined index: tg1tga_access in /home/admin/www/anonup.com/themes/default/apps/timeline/post.phtml on line 396